Husk mundbind

Fra den 19. december 2021, træder kravet om mundbind eller visir i kraft igen.
På FGU Bornholm er der atter krav om at der skal bæres mundbind igen når I bevæger jer rundt på skolen (adresserne). Det er stadig gældende at have Coronapas eller negativ test. Har du symptomer skal du gå hjem og vi anbefaler at du testes.
 
Husk også at holde afstand vaske og spritte dine hænder af ofte, og spritte af hvor du har siddet – og til sidst pas på hinanden.
 

Reglerne omkring mundbind er:

  • Elever, kursister og deltagere skal bære mundbind eller visir indendørs på skolen. Man skal ikke bære mundbind, når man deltager i undervisning eller uddannelsesaktiviteter i klasse- og holdlokaler, værksteder m.v. og heller ikke ved prøveaflæggelse/eksamen. Desuden gælder de øvrige generelle regler om, hvornår mundbind/visir kan fjernes helt eller delvist, fx hvis der er en anerkendelsesværdig årsag til det.

  • Undervisere, medarbejdere, besøgende og andre personer skal bære mundbind eller visir indendørs på institutionen, medmindre de ikke har kontakt til andre personer eller opholder sig i et aflukket rum eller bag en afskærmning, hvortil elever, kursister, deltagere og besøgende ikke har adgang.
    Mundbindskravet gælder heller ikke, når lærere og undervisere m.v. gennemfører undervisning, uddannelsesaktiviteter eller prøveafholdelse i klasse- og holdlokaler, værksteder m.v.

  • Lærere, undervisere og andre personer tilknyttet uddannelsesinstitutionen har ret til at anvende mundbind eller visir, når de befinder sig indendørs på skolen m.v. (altså, hvis man er mest tryg ved at bære mundbind hele tiden, må man gerne det).
 
 De bedste hilsner fra FGU Bornholm

Del dette indhold på:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Velkommen tilbage

FGU Bornholm åbner dørene igen for elever tirsdag den 4. januar 2022 efter endt juleferie

Scroll Up