Transport

Find vej til FGU Bornholms forskellige afdelinger til bens, cykel, bil eller offentlig transport

Minervavej 2, Rønne
FGU Bornholm ligger i den røde bygning for enden af Campus Bornholm og er i kort gåafstand fra busstoppestedet på Borgmester Nielsens Vej. Cykler kan parkeres for enden af FGU.

Sandemandsvej 19, Rønne
Vores smykke- og metal afdeling ligger bag Jysk og Netto og er i kort gåafstand fra omkringliggende busstoppesteder. Cykler kan parkeres på pladsen foran afdelingen.

Gl. Rønnevej 17A, Nexø
Vores afdeling i Nexø ligger på Møbelfabrikken i udkanten af Nexø og er i kort gåafstand fra busstoppestedet. Cykler kan parkeres på Møbelfabrikkens område.

Vil du med bussen rundt til vores afdelinger, så klik forbi www.bat.dk og find din rute. Vi har busstoppesteder i kort gåafstand på alle tre afdelinger og husk, at du som ordinær elev på FGU Bornholm kan søge Ungdoms kort (læs mere på www.bat.dk – ungdomskort). Du betaler ca. 13,00 kr. pr. dag (2021 pris) – betaling følger kalender måned og det giver fri transport på hele Bornholm med bus, samt rabat på billetter til bus og tog i resten af landet. Vi kan hjælpe med oprettelse ved start på FGU Bornholm. Bemærk at du skal have adresse på Bornholm, hvis du skal have et ungdomskort fra BAT

Minervavej 2, Rønne
Kommer du i bil til FGU anbefaler vi, at du parkerer på Merkurvej 10 eller ved Rønnehallen på Torneværksvej.

Sandemandsvej 19, Rønne
Her har du muligheden for at parkere på pladsen foran afdelingen, men vi anbefaler at du bruger parkeringspladserne på den anden side af vejen ved den nedlukkede skole.

Gl. Rønnevej 17A, Nexø
Der er mulighed for parkering på Møbelfabrikkens område.

Senest opdateret: 2. oktober 2020

Folder for FGU Uddannelsen

Kontakt FGU Bornholm

Scroll Up